GEWOON SGOON

De sgoonmaak specialist
Neem contact op

Reparatie en vervanging van sanitair

Als horecaondernemer bent u zich ervan bewust dat een goede en schone sanitaire ruimte een must is binnen uw bedrijf. U investeert een hoop in uw medewerkers en u wilt dat zij zo goed mogelijke arbeidsomstandigheden hebben. Verder weet u dat een slechte en niet schone sanitaire ruimte vaak een belangrijke oorzaak is om ziek te worden. Op regelmatige basis worden de sanitaire ruimtes schoon gemaakt, maar na verloop van tijd gaan toiletbrillen, kranen, urinoirs en dergelijke stuk of worden ze beschadigd. De oorzaak is vaak niet te achterhalen, maar het probleem moet verholpen worden, want de sanitaire voorzieningen worden niet meer gebruikt en sommige ruimtes worden zelfs helemaal niet meer betreden. Dit probleem duurt in sommige gevallen zelfs maanden. Na verloop van tijd ontstaan er vervelende geuren en hebben mogelijk schadelijke bacteriën alle tijd om zich uit te breiden.

De medewerkers van Gewoon Sgoon B.V. komen geregeld op de sanitaire plekken en kennen deze ruimtes door en door. Indien er gebreken zijn ontstaan wat betreft de sanitaire voorzieningen, dan inventariseren wij het probleem en kunnen wij kleine reparaties, in overleg met u uitvoeren. Indien nodig kunnen wij zorgen voor reparatie en vervanging van sanitair, zodat bepaalde onnodige kosten, zoals lokaliseren van lekkages, voorrijkosten en dergelijke u bespaard kunnen blijven.

Gewoon Sgoon BV maakt indien nodig een verbetervoorstel om ontstane problemen adequaat op te lossen, zodat uw sanitaire ruimte in zijn geheel functioneel is.

Echte professionals werken op
een sgone werkplek

GEWOON SGOON

Kies ook voor gewoon sgoon

Hygiene en Veiligheid

Vet is snel ontvlambaar en als vet eenmaal vlam vat is er een grote kans dat er brand ontstaat. Deze interne branden zijn moeilijk te blussen en de kans dat het vuur zich in een rap tempo uitbreid is dan ook veelal de oorzaak van vele keuken branden. Vette afzetting in uw ventilatiekanalen zijn niet direct zichtbaar voor u en uw klanten, maar het is een noodzaak om deze met regelmaat te reinigen, zeker ook om schimmels, virussen en schadelijke bacteriën te voorkomen! De HACCP hygiëne en veiligheidsrichtlijnen van de NVWA staan hoog in het vaandel bij GEWOON SGOON!

Totale ontzorging

Licht vervuild, gemiddeld vervuild of zwaar vervuild? Naast de voorinspectie en de reiniging voeren we elk half jaar een visuele controle inclusief vetmeting om de mate van vervuiling te monitoren. We willen vet, vuil, virussen en schimmels geen kans geven! Wanneer je ons het onderhoud aan je vetkanalen toe vertrouwt, dan ben je op dat gebied volledig ontzorgt tegen een minimale investering. Daarbij komt vanzelfsprekend ook de garantie voor veilige en sgone kanalen.

Gemak

Het reinigen van de vetkanalen wordt meestal niet bestempeld als 'het leukste onderdeel van de onderneming' om je mee bezig te houden. Zeker in deze bizarre tijd is het niet hetgeen waar u het liefst aan wil denken of waar je kosten aan wil uitgeven. Omdat het belangrijk is om juist nu ook uw zaken op orde te hebben kunt u bij ons kiezen uit een abonnement voor 3 of 5 jaar in voordelige maandtermijnen. Een abonnement biedt u veel gemak maar uiteraard kunnen we ook een eenmalige reiniging uitvoeren als u liever geen abonnement afsluit.

Ons adres

Gewoon Sgoon BV
Van der meerweg 2
3233 BX Oostvoorne

Bel ons

06 15 60 66 28