GEWOON SGOON

De sgoonmaak specialist
Neem contact op

Dieptereiniging

Veel horecabedrijven hebben een bepaald schoonmaakprogramma voor de interne of externe schoonmakers/-sters. Dagelijks worden de algemene ruimtes zoals kantoren, toiletruimtes, keukens en dergelijke goed schoon gemaakt, maar moeilijk bereikbare plaatsen met het onzichtbare vuil komen meestal onvoldoende aan bod. Vaak ontstaat dit probleem door de strakke tijdsplanning van het schoonmaakprogramma en het simpelweg niet kunnen bereiken van sommige plekken. Na verloop van tijd gaan de onzichtbare plekken toch opvallen vanwege de onaangename geuren en mogelijk schadelijke bacteriën die zijn ontstaan. Het is daarom aan te bevelen om met bepaalde regelmaat een dieptereiniging uit te laten voeren. Keukens verdienen vaak extra aandacht vanwege de Warenwet, maar ook de verantwoordelijkheid die de ondernemer heeft ten aanzien van de hygiëne.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met betrekking tot het dieptereinigen van allerlei ruimtes zoals bv keukens en sanitair. Onze vaste sgoonmakers/-sters hebben de benodigde vakopleidingen met succes behaald en kennen de aandachtspunten als het gaat om dieptereiniging. Verder beschikken onze vakmensen over professionele sgoonmaakmachines en –middelen. Dankzij de gevolgde vakopleidingen weten onze medewerkers deze ook op de juiste wijze toe te passen.

Gewoon Sgoon pakt dieptereiniging aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Zo wordt vooraf een reinigingsprogramma gemaakt met duidelijk omschreven kaders en zullen wij er persoonlijk op toezien dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

Echte professionals werken op
een sgone werkplek

GEWOON SGOON

Kies ook voor gewoon sgoon

Hygiene en Veiligheid

Vet is snel ontvlambaar en als vet eenmaal vlam vat is er een grote kans dat er brand ontstaat. Deze interne branden zijn moeilijk te blussen en de kans dat het vuur zich in een rap tempo uitbreid is dan ook veelal de oorzaak van vele keuken branden. Vette afzetting in uw ventilatiekanalen zijn niet direct zichtbaar voor u en uw klanten, maar het is een noodzaak om deze met regelmaat te reinigen, zeker ook om schimmels, virussen en schadelijke bacteriën te voorkomen! De HACCP hygiëne en veiligheidsrichtlijnen van de NVWA staan hoog in het vaandel bij GEWOON SGOON!

Totale ontzorging

Licht vervuild, gemiddeld vervuild of zwaar vervuild? Naast de voorinspectie en de reiniging voeren we elk half jaar een visuele controle inclusief vetmeting om de mate van vervuiling te monitoren. We willen vet, vuil, virussen en schimmels geen kans geven! Wanneer je ons het onderhoud aan je vetkanalen toe vertrouwt, dan ben je op dat gebied volledig ontzorgt tegen een minimale investering. Daarbij komt vanzelfsprekend ook de garantie voor veilige en sgone kanalen.

Gemak

Het reinigen van de vetkanalen wordt meestal niet bestempeld als 'het leukste onderdeel van de onderneming' om je mee bezig te houden. Zeker in deze bizarre tijd is het niet hetgeen waar u het liefst aan wil denken of waar je kosten aan wil uitgeven. Omdat het belangrijk is om juist nu ook uw zaken op orde te hebben kunt u bij ons kiezen uit een abonnement voor 3 of 5 jaar in voordelige maandtermijnen. Een abonnement biedt u veel gemak maar uiteraard kunnen we ook een eenmalige reiniging uitvoeren als u liever geen abonnement afsluit.

Ons adres

Gewoon Sgoon BV
Van der meerweg 2
3233 BX Oostvoorne

Bel ons

06 15 60 66 28