GEWOON SGOON

De sgoonmaak specialist
Neem contact op

Reinigen luchtkanalen

Geen enkel horecabedrijf, school, kantoor, zorginstelling, ziekenhuis en openbare gebouw zit te wachten op problemen met vervuilde luchtkanalen. Deze problemen uiten zich namelijk in vervelende omgevingsluchtjes, vochtige woon- of werkomgevingen, schimmelvorming, geluidsoverlast en gezondheidsklachten. Om te voorkomen dat stof, virussen, schimmels en bacteriën zich verzamelen en verspreiden via de ventilatie- en luchtkanalen is periodiek onderhoud noodzakelijk. Alleen op die manier kan je blijvend zorgen voor een gezond binnen klimaat.

Door het gebruik van de luchtkanalen raakt het systeem op den duur vervuild. Hierdoor functioneert het systeem minder goed en worden er schadelijke schimmels, virussen, pollen en bacteriën de werkruimte in geblazen. Het reinigen van het verse luchtaanvoerkanaal voorkomt klachten als hoofdpijn, geïrriteerde ogen, allergische reacties, duizeligheid en concentratieverlies.

Gewoon Sgoon zorgt ervoor dat uw luchtkanalen volledig gereinigd worden. Maar hoe doen we dat nu precies? 90% van de luchtkanalen die door ons worden gereinigd, worden door middel van mechanische borsteltechniek schoongemaakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een borstel die bevestigd is aan een lange flexibele as. Aan het einde van de as zit een aandrijver die ervoor zorgt dat de borstel roteert waardoor het vuil loslaat. Het losgelaten vuil wordt dan zorgvuldig uit de kanalen gezogen.

Het resultaat, schone kanalen! Zo kan je weer genieten van schone en frisse lucht in een woon- of werkomgeving. Zeker in de huidige, internationale gezondheidscrisis zijn een gereinigde en gedesinfecteerde ventilatiesystemen, belangrijker dan ooit te voren!

Echte professionals werken op
een sgone werkplek

GEWOON SGOON

Kies ook voor gewoon sgoon

Hygiene en Veiligheid

Vet is snel ontvlambaar en als vet eenmaal vlam vat is er een grote kans dat er brand ontstaat. Deze interne branden zijn moeilijk te blussen en de kans dat het vuur zich in een rap tempo uitbreid is dan ook veelal de oorzaak van vele keuken branden. Vette afzetting in uw ventilatiekanalen zijn niet direct zichtbaar voor u en uw klanten, maar het is een noodzaak om deze met regelmaat te reinigen, zeker ook om schimmels, virussen en schadelijke bacteriën te voorkomen! De HACCP hygiëne en veiligheidsrichtlijnen van de NVWA staan hoog in het vaandel bij GEWOON SGOON!

Totale ontzorging

Licht vervuild, gemiddeld vervuild of zwaar vervuild? Naast de voorinspectie en de reiniging voeren we elk half jaar een visuele controle inclusief vetmeting om de mate van vervuiling te monitoren. We willen vet, vuil, virussen en schimmels geen kans geven! Wanneer je ons het onderhoud aan je vetkanalen toe vertrouwt, dan ben je op dat gebied volledig ontzorgt tegen een minimale investering. Daarbij komt vanzelfsprekend ook de garantie voor veilige en sgone kanalen.

Gemak

Het reinigen van de vetkanalen wordt meestal niet bestempeld als 'het leukste onderdeel van de onderneming' om je mee bezig te houden. Zeker in deze bizarre tijd is het niet hetgeen waar u het liefst aan wil denken of waar je kosten aan wil uitgeven. Omdat het belangrijk is om juist nu ook uw zaken op orde te hebben kunt u bij ons kiezen uit een abonnement voor 3 of 5 jaar in voordelige maandtermijnen. Een abonnement biedt u veel gemak maar uiteraard kunnen we ook een eenmalige reiniging uitvoeren als u liever geen abonnement afsluit.

Ons adres

Gewoon Sgoon BV
Van der meerweg 2
3233 BX Oostvoorne

Bel ons

06 15 60 66 28