GEWOON SGOON

De sgoonmaak specialist
Neem contact op

Over ons

​Hygiëne is iets wat elke horecaondernemer op orde moet hebben. Helaas is dat niet altijd het geval. Zo komt het vaak voor dat de vetkanalen niet voldoende gereinigd zijn of dat er niet wordt voldaan aan de verplichte hygiëne en veiligheidsrichtlijnen.

Wij van Gewoon Sgoon zagen dat er op dit gebied nog ontzettend veel werk te doen is. Er zijn zoveel ondernemers die niet weten waar ze moeten beginnen bij het reinigen van hun vetkanalen of keukens, óf die simpelweg niet voldoende budget beschikbaar hebben om dit aan te pakken. Zo zonde! Want het is enorm belangrijk. De ondernemer is namelijk feitelijk verplicht om de keukens en vetkanalen te reinigen volgens de richtlijnen van de NVWA. We hebben het dan niet alleen om zichtbaar vuil, wat je natuurlijk sneller schoonmaakt maar voornamelijk om vuil dat je niet ziet!

Omdat dit ‘onzichtbare’ maar riskante vuil niet zelfstandig te reinigen valt, maar wel noodzakelijk is, besloten wij Gewoon Sgoon op te richten. Gewoon Sgoon zorgt ervoor dat ervaren specialisten met de juiste apparatuur bij u aan de deur staan om u totaal te ontzorgen met betrekking tot hygiëne en veiligheid.

Wij geloven er dan ook in dat de horecaondernemer zich moet kunnen focussen op het draaiende houden van de zaak, terwijl wij de ‘vuile’ zaakjes voor hem/haar uit handen nemen. Wij maken de wereld graag een beetje sgoner, te beginnen in de keukens van de horeca!

Dus… Waarom moet je kiezen voor ‘Gewoon Sgoon’?

Wij zorgen voor:

Hygiene en Veiligheid in uw keukens!
Wij zorgen ervoor dat uw keuken, waaronder de vetkanalen, volledig gereinigd wordt. Ontzettend belangrijk, want hierdoor voorkom je brand, schimmels, virussen en schadelijke bacteriën in je zaak. De HACCP hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen van de NVWA staan hoog in het vaandel bij Gewoon Sgoon!

Totale ontzorging
Licht vervuild, gemiddeld vervuild of zwaar vervuild? Naast de voorinspectie en de reiniging voeren we elk half jaar een visuele controle (inclusief vetmeting) om de mate van vervuiling te monitoren. We geven vet, vuil, virussen en schimmels geen kans! Je bent bij ons altijd volledig ontzorgd op het gebied van hygiene tegen een minimale investering. Met de gratis HACCP HYGIENE PLANNER heb je altijd al je HACCP-lijsten bij de hand! Geen papieren administratie meer, maar online een makkelijke, snelle, betrouwbare en betaalbare registratie op je laptop, tablet en smartphone. Bij inspectie van de NVWA kan je meteen laten zien dat je aan alle wettelijke voorschriften van voedselveiligheid voldoet

Gemak
Het reinigen van de vetkanalen is zeker in deze bizarre tijd niet hetgeen waar u het liefst aan wil denken of waar u kosten aan wil uitgeven. Omdat het belangrijk is om juist nu ook uw zaken op orde te hebben kunt u bij ons kiezen uit een abonnement voor 3 of 5 jaar in voordelige maandtermijnen. Een abonnement biedt u veel gemak, maar uiteraard kunnen we ook een eenmalige reiniging uitvoeren.

Echte professionals werken op
een sgone werkplek

GEWOON SGOON

Kies ook voor gewoon sgoon

Hygiene en Veiligheid

Vet is snel ontvlambaar en als vet eenmaal vlam vat is er een grote kans dat er brand ontstaat. Deze interne branden zijn moeilijk te blussen en de kans dat het vuur zich in een rap tempo uitbreid is dan ook veelal de oorzaak van vele keuken branden. Vette afzetting in uw ventilatiekanalen zijn niet direct zichtbaar voor u en uw klanten, maar het is een noodzaak om deze met regelmaat te reinigen, zeker ook om schimmels, virussen en schadelijke bacteriën te voorkomen! De HACCP hygiëne en veiligheidsrichtlijnen van de NVWA staan hoog in het vaandel bij GEWOON SGOON!

Totale ontzorging

Licht vervuild, gemiddeld vervuild of zwaar vervuild? Naast de voorinspectie en de reiniging voeren we elk half jaar een visuele controle inclusief vetmeting om de mate van vervuiling te monitoren. We willen vet, vuil, virussen en schimmels geen kans geven! Wanneer je ons het onderhoud aan je vetkanalen toe vertrouwt, dan ben je op dat gebied volledig ontzorgt tegen een minimale investering. Daarbij komt vanzelfsprekend ook de garantie voor veilige en sgone kanalen.

Gemak

Het reinigen van de vetkanalen wordt meestal niet bestempeld als 'het leukste onderdeel van de onderneming' om je mee bezig te houden. Zeker in deze bizarre tijd is het niet hetgeen waar u het liefst aan wil denken of waar je kosten aan wil uitgeven. Omdat het belangrijk is om juist nu ook uw zaken op orde te hebben kunt u bij ons kiezen uit een abonnement voor 3 of 5 jaar in voordelige maandtermijnen. Een abonnement biedt u veel gemak maar uiteraard kunnen we ook een eenmalige reiniging uitvoeren als u liever geen abonnement afsluit.

Ons adres

Gewoon Sgoon BV
Van der meerweg 2
3233 BX Oostvoorne

Bel ons

06 15 60 66 28