GEWOON SGOON

De sgoonmaak specialist
Neem contact op

Mechanische ventilatie

Belangrijk bij een mechanisch ventilatiesysteem is dat de luchtkanalen minimaal één keer per jaar gereinigd wordt. De ventilatiebox moet iedere 2 jaar gereinigd worden door een vakman.

Wanneer je ons het onderhoud aan je mechanische ventilatie toe vertrouwt, dan ben je op dat gebied volledig ontzorgt tegen een zeer gunstig tarief. Daarbij komt vanzelfsprekend ook de garantie voor veilige en sgone kanalen. De onderhoudsbeurt bestaat uit:

  • Reiniging van de luchtkanalen
  • Onderhoud en reiniging van de box
  • Reiniging van de ventielen
  • Meting van de afzuigcapaciteit
  • Afstelling van het systeem en de ventielen
  • Behandeling met anti-bacteriële spray
  • Uitgebreid opleverrapport

U heeft al een onderhoudsbeurt aan uw mechanische ventilatie systeem vanaf €149 inclusief BTW

Echte professionals werken op
een sgone werkplek

GEWOON SGOON

Kies ook voor gewoon sgoon

Hygiene en Veiligheid

Vet is snel ontvlambaar en als vet eenmaal vlam vat is er een grote kans dat er brand ontstaat. Deze interne branden zijn moeilijk te blussen en de kans dat het vuur zich in een rap tempo uitbreid is dan ook veelal de oorzaak van vele keuken branden. Vette afzetting in uw ventilatiekanalen zijn niet direct zichtbaar voor u en uw klanten, maar het is een noodzaak om deze met regelmaat te reinigen, zeker ook om schimmels, virussen en schadelijke bacteriën te voorkomen! De HACCP hygiëne en veiligheidsrichtlijnen van de NVWA staan hoog in het vaandel bij GEWOON SGOON!

Totale ontzorging

Licht vervuild, gemiddeld vervuild of zwaar vervuild? Naast de voorinspectie en de reiniging voeren we elk half jaar een visuele controle inclusief vetmeting om de mate van vervuiling te monitoren. We willen vet, vuil, virussen en schimmels geen kans geven! Wanneer je ons het onderhoud aan je vetkanalen toe vertrouwt, dan ben je op dat gebied volledig ontzorgt tegen een minimale investering. Daarbij komt vanzelfsprekend ook de garantie voor veilige en sgone kanalen.

Gemak

Het reinigen van de vetkanalen wordt meestal niet bestempeld als 'het leukste onderdeel van de onderneming' om je mee bezig te houden. Zeker in deze bizarre tijd is het niet hetgeen waar u het liefst aan wil denken of waar je kosten aan wil uitgeven. Omdat het belangrijk is om juist nu ook uw zaken op orde te hebben kunt u bij ons kiezen uit een abonnement voor 3 of 5 jaar in voordelige maandtermijnen. Een abonnement biedt u veel gemak maar uiteraard kunnen we ook een eenmalige reiniging uitvoeren als u liever geen abonnement afsluit.

Ons adres

Gewoon Sgoon BV
Van der meerweg 2
3233 BX Oostvoorne

Bel ons

06 15 60 66 28